Διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 03-04-2024 και ώρες 11:45-14:00

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν διαδικτυακή επιμορφωτική εκδήλωση στο πλαίσιο των δράσεων Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα Τμήματα του Πανεπιστημίου.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε μαθητές/τριες των ΓΕ.Λ. και των ΕΠΑ.Λ. της Δυτικής Μακεδονίας και η παρακολούθηση της ενημέρωσης κρίνεται επωφελής ιδιαιτέρως για τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 03-04-2024 και ώρες 11:45-14:00. Συνημμένα θα βρείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης προκειμένου να εισέλθετε σε αυτή καθώς και τους συνδέσμους zoom, οι οποίοι είναι διαφορετικοί ανά επιστημονικό πεδίο.

Πρόγραμμα και σύνδεσμοι Διαδικτυακής εκδήλωση ενημέρωσης 2024

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...