Αποτελέσματα εξετάσεων πιστοποίησης αποφοίτων ΕΠΑ.Σ. και Π.ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α

Αναρτήθηκε η ειδική εφαρμογή «Aναζήτηση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων πιστοποίησης επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης των αποφοίτων ΕΠΑ.Σ. και Π.ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α.», στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., (πατήστε εδώ), ώστε να μπορεί εύκολα και άμεσα ο κάθε υποψήφιος εξεταζόμενος της 1ης περιόδου του 2024, των αποφοίτων Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ.) Μαθητείας της ΔΥΠΑ και Πειραματικών Επαγγελματικών Σχολών (Π.ΕΠΑ.Σ.) Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α. να ενημερωθεί για τον τελικό βαθμό και το αποτέλεσμα της εξέτασης της ειδικότητας στην οποία συμμετείχε.

Η έκδοση των Πτυχίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 3, στο Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων, θα γίνεται ηλεκτρονικά μέσω ειδικής εφαρμογής στον ιστότοπο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Θα ακολουθήσει ενημέρωση σχετικά με την χορήγηση των Πτυχίων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 3 το επόμενο διάστημα.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος κα Ρεμπούτσικα Γεωργία θα ήθελε για ακόμα μια φορά να τονίσει ότι κύριο μέλημα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. είναι η άμεση έκδοση αποτελεσμάτων αλλά και ο προγραμματισμός εξετάσεων πιστοποίησης προς εξυπηρέτηση πάντα όσων αναμένουν εξετάσεις πιστοποίησης του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

πηγή: ΕΟΠΠΕΠ

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...