Υποψήφιοι στρατιωτικών σχολών: πίνακες υποψηφίων με ελλιπή δικαιολογητικά

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 4 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Σύμφωνα με την προκήρυξη έτους 2020 για την εισαγωγή στα ΑΣΕΙ – ΑΣΣΥ της χώρας, οι υποψήφιοι με δική τους ευθύνη θα πρέπει αφού επισκεφθούν τους δικτυακούς τόπους των εξεταστικών κέντρων  ΠΚΕ στα οποία υπέβαλαν τις αιτήσεις τους να ελέγξουν αν περιλαμβάνονται στις καταστάσεις υποψηφίων με ελλιπή δικαιολογητικά. Ακολούθως και εφόσον διαπιστώσουν ότι περιλαμβάνονται στους πίνακες να υποβάλουν τα ελλιπή Δικαιολογητικά έως την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 και ώρα 24:00.

Η έκδοση τελικής κατάστασης δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις ΠΚΕ καθώς και προγράμματος διεξαγωγής των ΠΚΕ (τόπος–χρόνος) θα ανακοινωθούν στους δικτυακούς τόπους των εξεταστικών κέντρων των ΠΚΕ την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020.

 

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...