Συμβουλευτική υποστήριξη – πληροφόρηση για την υποβολή της Αίτησης – Δήλωσης των Πανελλαδικών εξετάσεων 2020

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 4 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Στο πλαίσιο της συμβουλευτικής υποστήριξης και πληροφόρησης των μαθητών/τριών της Γ τάξης Λυκείων της περιοχής μας και ενόψει της υποβολής της Αίτησης – Δήλωσης συμμετοχής στις Πανελλαδικές εξετάσεις 2020, το Κ.Ε.Σ.Υ. Φλώρινας και η υπηρεσία Συμβουλευτικής στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό έχει προγραμματίσει σειρά τηλεδιασκέψεων μέσω της πλατφόρμας Webex.

Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις τηλεδιασκέψεις πρέπει να συμβουλευθούν τον συνημμένο πίνακα των προγραμματισμένων τηλεδιασκέψεων και να συνδεθούν στην πλατφόρμα.

Παρακαλείται η Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Φλώρινας να προωθήσει το παρόν μαζί με το συνημμένο αρχείο σε όλες τις σχολικές μονάδες Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων ευθύνης της και στη συνέχεια οι διευθυντές ή τα μέλη υποστήριξης της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης των Λυκείων να προωθήσουν το παρόν στα e-mail των μαθητών/τριών προκειμένου αυτοί να λάβουν γνώση.

(το συνημμένο δεν είναι δημοσιοποιήσιμο διότι περιλαμβάνει ta urls των τηλεδιασκέψεων και τους κωδικούς πρόσβασης σε αυτές)

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...