Διοργάνωση «Ημερίδας Επαγγελματικού Προσανατολισμού» από το ΓΕΕΘΑ στο Πολεμικό Μουσείο

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 4 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Σχετ.: Το με αριθμ. πρωτ. Φ.300/215/233775/Σ.7635/25-10-2019 έγγραφο του ΓΕΕΘΑ.

Σύμφωνα με το ανωτέρω σχετικό του έγγραφο, το ΓΕΕΘΑ διοργανώνει το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 10:00 στο Πολεμικό Μουσείο, «Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού» για μαθητές, καθηγητές και γονείς, στην οποία θα υπάρξει:

1. Αναλυτική ενημέρωση για την λειτουργία των Στρατιωτικών Σχολών και τη σταδιοδρομία στις ΕΔ μετά την αποφοίτηση.
2. Δυνατότητα ενημέρωσης κάθε ενδιαφερόμενου από παρευρισκόμενους μαθητές των Στρατιωτικών Σχολών.

Στη συνέχεια το ΓΕΕΘΑ, στο πλαίσιο του επαγγελματικού προσανατολισμού των νέων και με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τις Στρατιωτικές Σχολές, ζητά:

Α. Να δηλωθούν επιθυμίες καθηγητών για συμμετοχή στην ημερίδα στο τηλέφωνο 210-6572277 και στο mail: geetha.b2@hndgs.mil.gr, ώστε να δεσμευθούν αντίστοιχες θέσεις στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου.
Β. Να ενημερωθούν οι μαθητές και οι γονείς για την ημερίδα, δηλώνοντας συμμετοχή (με αριθμό ατόμων) στο τηλέφωνο 210-6574154.
Γ. Να ενημερωθούν οι επικεφαλής των σχολικών μονάδων ότι, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν να επικοινωνούν με την πλησιέστερη σε αυτούς Μονάδα ή Υπηρεσία των ΕΔ και να καλούν ομιλητή που θα ενημερώνει τους μαθητές για τις Στρατιωτικές Σχολές.

Παρακαλούμε η ανακοίνωση αυτή να αποσταλεί στις οικείες Περιφέρειες προς ανάρτηση στον αντίστοιχο πίνακα ανακοινώσεων και να αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων των Διευθύνσεων Δ.Ε. καθώς και των Λυκείων, προκειμένου να ενημερωθούν οι μαθητές και οι απόφοιτοι που ενδιαφέρονται για εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές.

πηγή: ΥΠΑΙΘ / σχετικό έγγραφο

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...