Το νέο Τμήμα Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 5 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Το Τμήμα Εργοθεραπείας (στην πόλη της Πτολεμαϊδας) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, είναι το δεύτερο Τμήμα στη Δημόσια Ανώτατη Εκπαίδευση στην Ελλάδα, και δίνει την δυνατότητα σε φοιτητές, να εκπαιδευτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στην επιστήμη και την πρακτική της Εργοθεραπείας και να αποκτήσουν τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να δραστηριοποιηθούν επάξια στις κλινικές και ερευνητικές προκλήσεις, σε αυτόν τον τομέα.

Το Τμήμα Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, έχει ως αποστολή να προάγει την ανάπτυξη και την διάχυση των γνώσεων της επιστήμης της Εργοθεραπείας μέσα από την διδασκαλία και την έρευνα, και να παρέχει στους φοιτητές τα απαραίτητα εφόδια που διασφαλίζουν την άρτια κατάρτισή τους για την επιστημονική και επαγγελματική τους σταδιοδρομία και εξέλιξη.

Δείτε το πρόγραμμα μαθημάτων του νέου τμήματος

Δείτε περισσότερα στον δικτυακό τόπο του τμήματος

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...