Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο υποψηφίων ΕΠΑ.Λ. προερχόμενων από σχολικές μονάδες της ΔΔΕ Φλώρινας

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 5 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Ενημέρωση υποψηφίων “με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες” που θασυμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ2019»

Για τη σωστή διεξαγωγή των Πανελλαδικών εξετάσεων των υποψηφίων “με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες” που θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις  Ημερησίων και Εσπερινών  ΕΠΑ.Λ 2019 και σύμφωνα με την εγκύκλιο Φ.152/84669/Α5/28-05-2019 (ΑΔΑ: 6K2I4653ΠΣ-8ΩΜ), είναι ανάγκη να ενημερώσετε τους υποψήφιους της Διεύθυνσής σας για το χώρο εξέτασής τους και να αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση.

Σας επισημαίνουμε ότι:

  1. Στο 3ο Βαθμολογικό Κέντρο και Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο που εδρεύει στο ΕΚ Ευόσμου, Τέρμα Σμύρνης – Εύοσμος Θεσσαλονίκη – τηλ. 2310 709565, θα εξετασθούν οι υποψήφιοι “με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες” που θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ 2019 και προέρχονται από τις Διευθύνσεις: Ανατ. Θεσ/νίκης, Φλώρινας, Καστοριάς, Σερρών. Προς διευκόλυνση των υποψηφίων, σας επισυνάπτουμε ως συνημμένο αρχείο, χάρτη πρόσβασης στο εξεταστικό κέντρο.
  2. Οι υποψήφιοι “με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες” που θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ 2019, εξετάζονται στα ίδια θέματα με το ίδιο πρόγραμμα και την ίδια διάρκεια εξέτασης με αυτούς που εξετάζονται γραπτά.

Δείτε τον σχετικό χάρτη πρόσβασης στο 3ο Βαθμολογικό Κέντρο και Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο

πηγή: σχετικό έγγραφο του 3ου ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ – ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Πανελλαδικών Εξετάσεων Υποψηφίων Ημερήσιων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ 2019

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...