Έναρξη λειτουργίας του Γραφείου Εξυπηρέτησης Πολιτών του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 5 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., ανταποκρινόμενος στα πολλαπλά αιτήματα των ενδιαφερομένων, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του Γραφείου Εξυπηρέτησης Πολιτών, από τη Δευτέρα 20.05.2019.

Το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών βρίσκεται στο Ισόγειο, αίθουσα Ι.33, στο κτήριο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 41, 142 34 στη Νέα Ιωνία και εξυπηρετεί το κοινό καθημερινά, κατά τις εργάσιμες ημέρες, από τις 10:00 π.μ.έως τις 16:00 μ.μ.

Στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών θα μπορείτε να απευθύνεστε για τα παρακάτω:

1.Παραλαβή Διπλωμάτων, Πτυχίων και Βεβαιώσεων, σύμφωνα με τις διαδικασίες που προβλέπονται κατά περίπτωση.
2.Ενημέρωση για την πορεία εξέλιξης αιτημάτων.
3.Υποβολή ερωτημάτων, προτάσεων ή και καταγγελιών για θέματα αρμοδιότητας του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και κατάθεση αιτήσεων στο Πρωτόκολλο.
4.Παροχή δυνατότητας υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων, μέσω κατάλληλου εξοπλισμού, με την καθοδήγηση εξειδικευμένων συνεργατών.

Παράλληλα, στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών λειτουργούν τα τηλέφωνα εξυπηρέτησης κοινού: 210. 27. 09. 175, 210.27.09 177, 210.27.09.178 και210.27.09.183

Μπορείτε να στέλνετε και ηλεκτρονικά τα ερωτήματα και τα αιτήματά σας στην εφαρμογή e-Επικοινωνία του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., στη διεύθυνση:https://eepikoinonia.eoppep.gr/welcome

Σημειώνεται ότι όσα αιτήματα έχουν ήδη υποβληθεί ταχυδρομικά ή αυτοπροσώπως στο Πρωτόκολλο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. θα εξυπηρετηθούν κανονικά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...