Απαλλαγή από μαθήματα Γενικής Παιδείας στα ΕΠΑ.Λ – χαρακτηρισμός φοίτησης

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 9 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Με επείγουσα εγκύκλιό του το Τμήμα Β’ της Διεύθυνσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Υπουργείο Παιδείας κάνει γνωστές τις λεπτομέρειες καθορισμού του χαρακτηρισμού φοίτησης των μαθητών των ΕΠΑΛ που παρακολουθούν μόνο μαθήματα Τομέων και Ειδικοτήτων τονίζοντας ότι σε εφαρμογή του δευτέρου εδαφίου της παρ.3 του άρθρου 59 του Ν.4310/2014 (Α΄258/8-12-2014) για το σχολικό έτος 2014-2015, οι απουσίες που πραγματοποιήθηκαν και καταχωρήθηκαν στα μαθήματα Γενικής Παιδείας των μαθητών, οι οποίοι πλέον παρακολουθούν μόνο τα μαθήματα Τομέων – Ειδικοτήτων, από την έναρξη των μαθημάτων τους μέχρι την ημέρα δημοσίευσης του ανωτέρω νόμου, δεν λαμβάνονται υπόψη για το χαρακτηρισμό της φοίτησής τους.

Δείτε την εγκύκλιο

Σπύρος Παπαχαρίσης | ΚΕΣΥΠ Φλώρινας

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...