Δύο νέα Τμήματα Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 5 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Στο Σχέδιο Νόμου που φέρει τον τίτλο: “Συνέργειες Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι., πρόσβαση στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, Πειραματικά σχολεία, Γενικά Αρχεία του Κράτους και λοιπές διατάξεις”, μεταξύ των άλλων προβλέπεται και η ίδρυση δύο νέων Τμημάτων Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Το πρώτο με έδρα τον Άγιο Νικόλαο, το οποίο εντάσσεται στη Σχολή Επιστημών Υγείας, στο νέο ίδρυμα με τίτλο: Μεσογειακό Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Και το δεύτερο με έδρα τον Πύργο, το οποίο εντάσσεται στη Σχολή Επιστημών Αποκατάστασης Υγείας, στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Η έναρξη της ακαδημαϊκής λειτουργίας και των δύο καθορίζεται με αιτιολογημένη απόφαση της Συγκλήτου, που εκδίδεται ύστερα από συνεκτίμηση των υλικοτεχνικών υποδομών και του εκπαιδευτικού προσωπικού, και πάντως όχι νωρίτερα από
το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Σε κάθε ένα από τα ανωτέρω Τμήματα συνιστώνται οκτώ (8) θέσεις μελών Δ.Ε.Π..

πηγή: Σχέδιο Νόμου

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...