ΕΑΠ: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Φοίτησης σε 7 Προπτυχιακά και 29 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 6 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου. Η έναρξη υποβολής των αιτήσεων ξεκινάει από την 4η Ιουνίου 2018 και ώρα 15.00.  Το σύστημα υποβολής αιτήσεων θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τη συμπλήρωση του αριθμού των προσφερόμενων θέσεων και σε κάθε περίπτωση όχι πέραν της 9 ης Ιουλίου 2018 και ώρα 15.00.

Για να δείτε την πρόσκληση πατήστε εδώ.

Για να υποβάλετε αίτηση πατήστε εδώ.
Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, βάσει της απόφασης της υπ’ αριθ. 381/29-05-2018 Συνεδρίασης της Διοικούσας Επιτροπής του Ε.Α.Π, προσφέρει τα ακόλουθα 7 Προπτυχιακά και 29 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών με έναρξη φοίτησης τον Οκτώβριο του 2018.
Τα προσφερόμενα Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών είναι τα εξής:
Πληροφορική (950 θέσεις)
Τα προσφερόμενα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών είναι τα εξής:
Τραπεζική (545 θέσεις)
Δημόσια Ιστορία (200 θέσεις)
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Ε.Α.Π. αναμένεται εντός των επόμενων ημερών η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα κοινά ΠΜΣ «Διαχείριση Γήρανσης και Χρόνιων Νοσημάτων», «Δημιουργική Γραφή» και «Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση ατόμων με προβλήματα προφορικού και γραπτού λόγου».

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...