Διευκρινίσεις σχετικά με την «Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης»

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 6 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Διευκρινίσεις σχετικά με την «Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης» για το 2018-2019 μαθητών με ελλιπή δικαιολογητικά

Έγγραφο 87837/Δ4/30-05-2018 του Υπουργείου Παιδείας

Σε συνέχεια της Φ1α/73611/Δ4/9-5-2018 εγκυκλίου του ΥΠ.Π.Ε.Θ. και αναφορικά με τους ενδιαφερόμενους που εμπίπτουν στις περιπτώσεις της παρ. 8 του άρθρου 21 του Ν. 4251/2014 (Α΄ 80), οι οποίοι εγγράφονται κατ’ εξαίρεση με ελλιπή δικαιολογητικά, σας διευκρινίζουμε τα εξής:

Οι Διευθυντές ΓΕΛ – ΕΠΑΛ στους οποίους απευθύνονται οι εν λόγω ενδιαφερόμενοι (των περιπτώσεων α, β, γ, δ των σελ. 5 και 6 της παραπάνω εγκυκλίου) προκειμένου να υποβάλουν την Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης, ακολουθούν την παρακάτω διαδικασία:

  1. Συγκεντρώνουν τα δικαιολογητικά όπως αναφέρονται κατά περίπτωση στην εν λόγω εγκύκλιο.
  2. Αποστέλλουν αποκλειστικά με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Υπεύθυνη Δήλωση στις αρμόδιες Διευθύνσεις της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών του ΥΠ.Π.Ε.Θ. δηλώνοντας τον αριθμό των αιτούντων, ώστε να τους δοθεί η δυνατότητα να υποβάλουν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής – Δήλωση Προτίμησης κατά το χρονικό διάστημα από 27 έως και 29 Ιουνίου 2018.

Οι Διευθυντές ΓΕΛ – ΕΠΑΛ μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της Υπεύθυνης Δήλωσης στο σύνδεσμο «Χρήσιμα Έγγραφα» της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-eggrafes.minedu.gov.gr.

Διαβάστε το έγγραφο

πηγή: ΔΔΕ Φλώρινας | Τμήμα Εκπαιδευτικών Θεμάτων

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...