Χρυσά βραβεία σε εκπαιδευτικούς της Φλώρινας στον διαγωνισμό Education Leaders Awards 2018

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 6 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Σημαντικές διακρίσεις για εκπαιδευτικούς που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες τις Α’ θμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας έφερε ο διαγωνισμός Education Leaders Awards 2018.

Στην κατηγορία «Ψηφιακή Εκπαίδευση» Χρυσό Βραβείο απονεμήθηκε στο εκπαιδευτικό Πληροφορικής Σωτήρη Γεωργίου του 6ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, για την εφαρμογή SchoolAR, – Η «αναβάθμιση» των σχολικών βιβλίων, ενώ στην κατηγορία «Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία» Χρυσό Βραβείο, στις εκπαιδευτικούς Τσελικίδου Νίκη του Νηπιαγωγείου Φλαμπούρου Φλώρινας και Παππά Αφροδίτη του 1ου Νηπιαγωγείου Αμυνταίου Φλώρινας για το έργο τους «Χαρούμενα Ενζυμάκια»: Μια διαθεματική προσέγγιση και καινοτόμος δράση για την Αγωγή Υγείας στο Νηπιαγωγείο.

Η τελετή απονομής των Education Leaders Awards 2018 πραγματοποιήθηκε με ευρεία συμμετοχή και περισσότερους από 400 εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας από κάθε βαθμίδα της εκπαίδευσης και από κάθε γωνιά της Ελλάδας την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 στο συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Στην τελετή ανακοινώθηκαν οι νικητές των βραβείων που για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσε η εταιρεία Boussias Communications με σκοπό να αναδειχθούν και να επιβραβευθούν οι βέλτιστες πρακτικές στο χώρο της Εκπαίδευσης.

Την Τελετή Απονομής παρουσίασε η δημοσιογράφος Νικολέτα Κρητικού, ενώ χαιρετισμό απεύθυνε η Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στην σημασία των βραβείων για την αναπτυξιακή προοπτική του κλάδου της εκπαίδευσης και συνεχάρη τους νικητές αλλά και όσους συμμετείχαν.

περισσότερα: www.educationleadersawards.gr

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...