Υποστηρικτικό υλικό για το μάθημα του ΣΕΠ – Ασφάλεια και Υγεία στο χώρο εργασίας της Α Τάξης ΕΠΑ.Λ.

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 6 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Σε απάντηση ερωτημάτων που υποβλήθηκαν στη Διεύθυνση Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και αφορούν στο μάθημα Προσανατολισμού «Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός-Ασφάλεια και Υγεία στο χώρο εργασίας» της Α΄ τάξης Ημερήσιων ΕΠΑ.Λ. και, ειδικότερα, στο Μέρος Β «Ασφάλεια και Υγεία στο Χώρο Εργασίας», σας ενημερώνουμε ότι, πλέον του υποστηρικτικού υλικού και των ιστοσελίδων που αναφέρονται στην ανωτέρω σχετική εγκύκλιο με αρ. πρωτ. Φ3/152814/Δ4/14-09-2017 (σελ.21) για την Ασφάλεια και Υγεία, πλούσιο υλικό είναι διαθέσιμο και στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.) (http://www.elinyae.gr).

Ακολούθως, παρατίθενται ορισμένοι (ενδεικτικοί) χρήσιμοι σύνδεσμοι στην ιστοσελίδα του ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε., οι οποίοι μπορούν να αξιοποιηθούν από τους εκπαιδευτικούς:
http://www.elinyae.gr/el/lib_file_upload/g_kat_opt.1397476414453.pdf
http://www.elinyae.gr/el/item_details.jsp?cat_id=33&item_id=9422

πηγή: ΥΠΠΕΘ / Αριθ. Πρωτ.: Φ3/35199/Δ401-03-2018

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...