Εξετάσεις υποψήφιων εκπαιδευτών χειριστών ταχυπλόων έτους 2015

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 9 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Ανακοινώνεται ότι την 30-03-2015 ημέρα Δευτέρα και 31-03-2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 09:00 στον χώρο του Γρ. Νηολογίων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά (Ακτή Μιαούλη 50, Τ.Κ. 18510) και στον χώρο της Μαρίνα Ζέας, θα διεξαχθούν οι θεωρητικές (γραπτές) και πρακτικές εξετάσεις αντίστοιχα των υποψηφίων για την απόκτηση πιστοποιητικού εκπαιδευτή χειριστών ταχυπλόων σκαφών.

Η εξέταση των υποψηφίων θα γίνει σύμφωνα με τη διαδικασία και επί των θεματικών αντικειμένων που προβλέπονται στις διατάξεις των παραγράφων 6 έως και 10 του άρθρου 6 του αριθμ. 50 Γενικού Κανονισμού Λιμένων (Φ.Ε.Κ. 1151 Β΄/2013), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Αιτήσεις για τη συμμετοχή στις εξετάσεις υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους μέχρι πέντε (05) εργάσιμες ημέρες πριν από την ανωτέρω οριζόμενη ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων.

Πηγή: Λ.Σ./ΕΛ.ΑΚΤ.

Σπύρος Παπαχαρίσης, Υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Φλώρινας

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...