Προκήρυξη Πανελληνίων Αγώνων Ξιφασκίας Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας, σχ. Έτους 2016-2017

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 7 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων (Κ.Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ τους Πανελλήνιους Αγώνες Ξιφασκίας μαθητών και μαθητριών Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας για το σχολικό έτος 2016-2017.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓ?ΓΗΣ : 7, 8 και 9 Απριλίου 2017
ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓ?ΓΗΣ : Αθήνα – Ο.Α.Κ.Α.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Αναθέτει τη διοργάνωση των Πανελλήνιων Αγώνων Ξιφασκίας μαθητών και μαθητριών Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ., στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Β? Αθήνας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας (Ε.Ο.Ξ.).

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν οι μαθητές/τριες που φοιτούν σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο (ΓΕ.Λ.), Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.), ή σε κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα αρμοδιότητας του ΥΠ.Π.Ε.Θ. του οποίου ο τίτλος απόλυσης είναι ισότιμος με τον τίτλο του Γενικού Λυκείου και έχουν γεννηθεί τα έτη 1999, 2000,2001 & ( 2002 με την προϋπόθεση να φοιτά στην Α΄ Λυκείου) και διαθέτουν δελτίο αθλητή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας.

δείτε το πλήρες σώμα της προκήρυξης

——–

Δείτε επίσης και τις ακόλουθες προκηρύξεις:

compass | Σπύρος Παπαχαρίσης | Υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Φλώρινας

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...