«Επιλέγω Ναυτιλία»: Ημερίδα για τη Ναυτική και Ναυτιλιακή Εκπαίδευση (Χίος, 10 Μαρτίου 2017)

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 7 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Στο πλαίσιο των ευρύτερων δράσεων, οι οποίες αφορούν τη ναυτική και ναυτιλιακή εκπαίδευση, το περιοδικό Ναυτικά Χρονικά και η εκπαιδευτική πρωτοβουλία Isalos.net, προχωρούν στη διοργάνωση κύκλου ημερίδων με τίτλο «Επιλέγω Ναυτιλία».

Σκοπός των εκδηλώσεων «Επιλέγω Ναυτιλία» είναι η παροχή ενός σταθερού δίαυλου επικοινωνίας με νέα στελέχη της ναυτιλιακής βιομηχανίας, σπουδαστές ΑΕΝ και φοιτητές ΑΕΙ.

Η ημερίδα «Επιλέγω Ναυτιλία» στη Χίο, θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 και ώρα 09:30 ? 14:30, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου.

Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι υψηλόβαθμα στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών, αξιωματικοί ΕΝ, ναυτιλιακοί οικονομολόγοι και αναλυτές.

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της ημερίδας, στους ειδικά διαμορφωμένους, κοινόχρηστους χώρους του Ομήρειου Πνευματικού Κέντρου, οι ενδιαφερόμενοι νέοι και νέες θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με εκπροσώπους των χορηγών εταιρειών.

πηγή: isalos.net

compass | Σπύρος Παπαχαρίσης | Υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Φλώρινας

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...