Προκήρυξη Διαγωνισμού Κατάταξης Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. (ανδρών- γυναικών) έτους 2014

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 10 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου/ Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος ? Ελληνικής Ακτοφυλακής προκηρύσσει διαγωνισμό για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα ? Ελληνική Ακτοφυλακή σαράντα πέντε (45) δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ. (ανδρών – γυναικών).

H προκήρυξη έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λ.Σ. ? ΕΛ.ΑΚΤ. (www.hcg.gr),στην ιστοσελίδα του «Δι@ύγεια» (http://diavgeia.gov.gr) (ΑΔΑ: ΒΝΔΞΟΠ-ΣΔΘ) και έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 10, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.), από όπου μπορούν να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι.

Οι υποψήφιοι υποβάλλονται σε υψομέτρηση, ιατρικές εξετάσεις- παραπομπή στην Α.Ν.Υ.Ε., αθλητικές δοκιμασίες (κολύμβηση – αγωνίσματα) και ψυχοτεχνικές δοκιμασίες. Όσοι κριθούν ικανοί από τις ανωτέρω εξετάσεις ? δοκιμασίες υποβάλλονται σε γραπτές εξετάσεις. Στην προκήρυξη αναφέρονται, μεταξύ άλλων, η ηλικία και τα λοιπά προσόντα των υποψηφίων, οι Σχολές και τα Τμήματα των οποίων οι πτυχιούχοι δικαιούνται να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, οι διαδικασίες του διαγωνισμού, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, καθώς και κάθε άλλη απαραίτητη πληροφορία.

Κατάθεση δικαιολογητικών, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, είτε αυτοπροσώπως (ή με νομίμως εξουσιοδοτημένο προς τούτο άτομο) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 08:00 έως 14:00, από την 27-6-2014, ημέρα Παρασκευή μέχρι και την 01-8-2014, ημέρα Παρασκευή στη Σχολή Λιμενοφυλάκων (τέρμα Οικονόμου και Ξανθοπουλίδου, Χατζηκυριάκειο, Πειραιάς, Τ.Κ. 18510).

Σχετικά αρχεία: Προκήρυξη (ΑΔΑ: ΒΝΔΞΟΠ-ΣΔΘ)

ΚΕΣΥΠ Φλώρινας | Παπαχαρίσης Σπύρος

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...