Μέχρι 16 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για τα ΙΕΚ Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 8 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Προκήρυξη για την εισαγωγή επτακοσίων τριάντα εννέα (739) καταρτιζόμενων στα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού για τις ειδικότητες ανά Μονάδα Κατάρτισης, όπως αυτές καθορίστηκαν στην υπ? αρ. 10157/31.5.2016 Απόφαση της Αναπληρώτριας Υπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού «Προγραμματισμός λειτουργίας των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, για την εκπαιδευτική περίοδο 2016-2017» (ΦΕΚ 1710/Β?).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις είτε αυτοπροσώπως, είτε μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής από αρμόδια αρχή, στις κατά τόπους Γραμματείες των Μονάδων Κατάρτισης του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, από την Δευτέρα 29/08/2016 έως και την Παρασκευή 16/09/2016, από τις 9.00 π.μ μέχρι τις 14.30 μ.μ όλες τις εργάσιμες ημέρες.

Δείτε αναλυτικά στοιχεία και πληροφορίες στο σώμα της προκήρυξης

Πηγή: www.mintour.edu.gr

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...