Στις 17 Ιουνίου οι βαθμοί των πανελλαδικών των ΓΕΛ στις 21 Ιουνίου των ΕΠΑΛ

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 8 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας γίνονται γνωστά τα εξής:

Συνέντευξη Τύπου ηγεσίας του ΥΠΠΕΘ για την ολοκλήρωση των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Συνέντευξη Τύπου θα παραθέσει αύριο Πέμπτη, 16 Ιουνίου στις 10.30 το πρωί (αίθουσα «Έλλη Παππά», ισόγειο), η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με θέμα την ολοκλήρωση των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Την Παρασκευή, 17 Ιουνίου θα αναρτηθούν στα σχολεία σταδιακά έως το μεσημέρι, οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων των υποψηφίων των ΓΕΛ και στις 14.00 στην ιστοσελίδα του Υπουργείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.results.it.minedu.gov.gr.

Την Τρίτη, 21 Ιουνίου θα αναρτηθούν στα σχολεία, σταδιακά έως το μεσημέρι, οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων των υποψηφίων των ΕΠΑΛ και στις 14.00 στην ιστοσελίδα του Υπουργείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.results.it.minedu.gov.gr.

Πηγή: ΥΠΠΕΘ

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...