Σεμινάριο Υπευθύνων Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού των ΚΕΣΥΠ

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 8 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Το Κέντρο Έρευνας και Αξιολόγησης στην Επαγγελματική Συμβουλευτική του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α), σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Αυτοτελές Τμήμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού της Γενικής Δ/νσης Σπουδών ΠΕ και ΔΕ του ΥΠ.Π.Ε.Θ., πρόκειται να υλοποιήσει επιμορφωτικό σεμινάριο, το οποίο απευθύνεται στους Υπευθύνους Σ.Ε.Π των ΚΕ.ΣΥ.Π.

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το Σάββατο 2/4/2016 στο ξενοδοχείο ?King George? (Βασιλέως Γεωργίου Α? 3, Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα) στις 9:00π.μ. και θα επαναληφθεί στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 9/4/2016 στο ξενοδοχείο ?Δάιος? (Λεωφ.Νίκης 59, Θεσσαλονίκη) στις 9:00π.μ.

Αναλυτικότερα, στο Σεμινάριο θα παρουσιαστούν εισηγήσεις σχετικά με την προσωπική και επαγγελματική ενδυνάμωση των συμβούλων, την χρήση τεστ, καθώς και τη διαχείριση δύσκολων περιπτώσεων επαγγελματικής συμβουλευτικής των μαθητών.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του σεμιναρίου.

Πρόγραμμα σεμιναρίου     Ενημερωτικό έγγραφο Υπουργείου Παιδείας

Σπύρος Παπαχαρίσης | Υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Φλώρινας

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...