Σε ποια εξεταστικά κέντρα θα εξεταστούν οι υποψήφιοι ΓΕΛ – ΕΠΑΛ Β του Νομού Φλώρινας

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 8 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Με απόφαση του Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, έγινε ο ορισμός των Εξεταστικών Κέντρων για τις πανελλαδικές εξετάσεις των ημερήσιων και εσπερινών ΓΕΛ με το ΝΕΟ σύστημα και των ημερήσιων και εσπερινών ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β΄ με το ΠΑΛΑΙΟ σύστημα έτους 2016.

1. Στο εξεταστικό κέντρο του 1ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας θα εξεταστούν οι υποψήφιοι από τα: 1ο Γενικό Λύκειο Φλώρινας, Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο Φλώρινας και οι υποψήφιοι από το Εσπερινό Λύκειο Φλώρινας.
2. Στο εξεταστικό κέντρο του 2ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας θα εξεταστούν οι υποψήφιοι από τα: 2ο Γενικό Λύκειο Φλώρινας και 3ο Γενικό Λύκειο Φλώρινας.
3. Στο εξεταστικό κέντρο του Γενικού Λυκείου Αμυνταίου θα εξεταστούν οι υποψήφιοι από τα: Γενικό Λύκειο Αμυνταίου, των Λυκειακών Τάξεων του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου και Γενικό Λύκειο Φιλώτα.
4. Στο εξεταστικό κέντρο του Γυμνασίου Λυκειακών Τάξεων Λαιμού θα εξεταστούν οι υποψήφιοι των Λυκειακών Τάξεων του Γυμνασίου Λ.Τ. Λαιμού.

Σπύρος Παπαχαρίσης | Υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Φλώρινας

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...