Αποτελέσματα κλήρωσης συμμετοχής στις εξετάσεις αξιολόγησης γλωσσομάθειας με ΤΠΕ

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 8 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Aνακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της κλήρωσης ? τοποθέτησης όσων αιτήθηκαν για συμμετοχή στις εξετάσεις αξιολόγησης επιπέδου γλωσσομάθειας με ΤΠΕ και είναι διαθέσιμα εδώ.

Όσοι υπέβαλλαν αίτηση και κληρώθηκαν θα μπορούν στο μενού Αίτηση αξιολόγησης να δουν το μήνυμα «Κληρωθήκατε για το παρακάτω πρόγραμμα».

Για όσους μαθητές κληρώθηκαν, τα Έντυπα Υποψηφίου είναι διαθέσιμα από το αντίστοιχο μενού (Έντυπα Υποψηφίου) και θα πρέπει να εκτυπωθούν από κάθε υποψήφιο μαθητή.

Στο Έντυπο συμμετοχής μαθητή σε αξιολόγηση (Υ3) ο υποψήφιος θα μπορεί να δει τα στοιχεία του Κέντρου Πιστοποίησης (ΚΕΠΙΣ) και την ημερομηνία & ώρα που θα πρέπει να προσέλθει σε αυτό. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσκομίζουν αυτό το έντυπο μαζί με την ταυτότητα τους την ημέρα διεξαγωγής των εξετάσεων.

ανάρτηση: Σπύρος Παπαχαρίσης | Υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Φλώρινας

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...