Πίνακες επιλαχόντων Πλοιάρχων και Μηχανικών στην ΑΕΝ Μακεδονίας για το 2015 – 2016

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 8 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανακοινώνεται ότι την 18η Νοεμβρίου 2015 ημέρα Τετάρτη τοιχοκολλήθηκαν στα καταστήματα του Υπουργείου (Ακτή Βασιλειάδη – πύλη Ε1-Ε2, εντός Λιμένα Πειραιά και Γρ. Λαμπράκη 150) και αναρτήθηκαν στην Ιστοσελίδα του ΥΝΑΝΠ www.yen.gr και www.hcg.gr οι Πίνακες Επιλαχόντων εισαγομένων σπουδαστών/σπουδαστριών στην ΑΕΝ Μακεδονίας συμπληρωματικής εισαγωγής Δεύτερης Γενικής Κατηγορίας για το εκπαιδευτικό έτος 2015 – 2016, στη θέση νεοεισαγομένων σπουδαστών που δεν ενεγράφησαν εντός της ταχθείσης προθεσμίας στην εν λόγω ΑΕΝ, κατ΄εφαρμογή της παραγράφου 4 του κεφαλαίου ΙΑ΄ της προκήρυξης.

Στην υπόψη σχολή όπου προέκυψαν τα κενά εισάγονται συνολικά 119 επιλαχόντες σπουδαστές (45 Πλοίαρχοι και 74 Μηχανικοί)

Οι επιτυχόντες πρέπει να παρουσιαστούν για εγγραφή στην ΑΕΝ Μακεδονίας όχι αργότερα από της 2 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη.

Όσοι δεν παρουσιασθούν για εγγραφή αποκλείονται της φοίτησης.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή των σπουδαστών στις ΑΕΝ είναι τα εξής:

(α) Αστυνομική ταυτότητα και μια φωτοτυπία αυτής
(β) τέσσερις (4) φωτογραφίες
(γ) πρωτότυπο απολυτήριο (εάν δεν έχει κατατεθεί στο ΥΝΑΝΠ/Α.ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ./ΔΕΚΝ

σχετικά:

Ανακοίνωση

Επιλαχόντες Πλοίαρχοι αύξησης

Επιλαχόντες Μηχανικοί αύξησης

Πηγή: yen.gr

ανάρτηση: Σπύρος Παπαχαρίσης | Υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Φλώρινας

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...