Οδηγοί Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΓΕΛ, ΕΠΑΛ και υποψηφίων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 9 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Από το ΚΕΣΥΠ Κατερίνης γίνεται γνωστό ότι δημιουργήθηκαν δύο ενημερωτικοί Οδηγοί Επαγγελματικού Προσανατολισμού για την πληρέστερη ενημέρωση των μαθητών, των γονέων και των εκπαιδευτικών. Οι οδηγοί αυτοί αφορούν στο Γενικό Λύκειο και στο Επαγγελματικό Λύκειο.

Οδηγός Γενικού Λυκείου | Οδηγός Επαγγελματικού Λυκείου

Επίσης οι μαθητές στην Πύλη Επαγγελματικού Προσανατολισμού www.mysep.gr μπορούν αναζητήσουν όλη την αναγκαία πληροφόρηση, που τους είναι απαραίτητη για την υποβολή του μηχανογραφικού τους. Τα στοιχεία της Πύλης ελέγχονται συνεχώς ώστε να προσφέρει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Η ανωτέρω Πύλη αποτελεί μια κοινωνική προσφορά των εκπαιδευτικών  Νικολάου Φωτίου και Κωνσταντίνου Παραστατίδη, Υευθύνων ΣΕΠ των ΚΕΣΥΠ Πιερίας και Ημαθίας αντίστοιχα.

Σπύρος Παπαχαρίσης, Υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Φλώρινας

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...