Την Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015 η ανάρτηση των βαθμολογιών των Πανελλαδικών εξετάσεων ΕΠΑΛ

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 9 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Με εγκύκλιο του ΥΠΟΠΑΙΘ που αφορά στην διακίνηση βαθμολογίας των Πανελλαδικών εξετάσεων υποψηφίων ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑ.Λ (Ομάδα Α΄) και υποψηφίων ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑ.Λ (Ομάδα Β?) στα μαθήματα ειδικότητας, έτους 2015, γίνεται γνωστό ότι οι Διευθυντές των ΕΠΑ.Λ, πρέπει, κατόπιν συνεννόησης με τους Διευθυντές των αντίστοιχων Δ/νσεων Δ.Ε. που ανήκουν τα σχολεία τους, να παραλάβουν τα δέματα με τα αποκόμματα και τις καταστάσεις βαθμολογίας, προκειμένου την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015, οι βαθμολογίες να αναρτηθούν σε όλα τα ΕΠΑ.Λ περί τη 13.00 μ.μ. της ίδιας ημέρας, οπότε και θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.

Πηγή: ΥΠΟΠΑΙΘ / ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ΕΠΑΛ 2015

Σπύρος Παπαχαρίσης, Υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Φλώρινας

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...