Προγραμματισμός εργασιών σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 4 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Με στόχο την εύρυθμη μηχανογραφική διεκπεραίωση των διαδικασιών έκδοσης τελικών αποτελεσμάτων και τίτλων σπουδών, παρακαλούνται οι Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την τήρηση του κάτωθι χρονοδιαγράμματος:

  • Έως 12/6/2020: ολοκλήρωση της καταχώρισης βαθμών και απουσιών από τις σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των τύπων.
  • 12/6/2020: ενημέρωση του πληροφοριακού συστήματος myschool για διαγωγή και φοίτηση του συνόλου των μαθητών/τριών των ως άνω μονάδων.
  • 16/6/2020: ενημέρωση του πληροφοριακού συστήματος myschool για την τελική επίδοση του συνόλου των μαθητών/τριών των ως άνω μονάδων.
  • 18/6/2020: ενεργοποίηση διαδικασίας έκδοσης τίτλων Γυμνασίων στο πληροφοριακό σύστημα myschool.
  • 19/6/2020: ενεργοποίηση διαδικασίας έκδοσης τίτλων Επαγγελματικών Λυκείων στο πληροφοριακό σύστημα myschool.
  • 22/6/2020: ενεργοποίηση διαδικασίας έκδοσης τίτλων Γενικών Λυκείων στο πληροφοριακό σύστημα myschool.
  • Οι Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης παρακαλούνται να προβούν στις μηχανογραφικές διαδικασίες α) ενημέρωσης βαθμών και απουσιών, β) φοίτησης, γ) υπολογισμού τελικής επίδοσης και δ) έκδοσης τίτλων σπουδών στις 26/6/2020.

πηγή: ΥΠΑΙΘ / σχετικό έγγραφο

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...