Πρόνοιες για την αθλητική προετοιμασία των υποψηφίων των παραγωγικών σχολών και των ΤΕΦΑΑ

🕜 Το άρθρο που προσπελάσατε έχει δημοσιευθεί πριν 4 έτη. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τον χρόνο δημοσίευσής του και το ενδεχόμενο ότι όσα αναγράφονται σε αυτό να μην ισχύουν ή να έχουν τροποποιηθεί.

Πρόνοιες για την προετοιμασία υποψηφίων των παραγωγικών σχολών του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας καθώς και των υποψηφίων ΤΕΦΑΑ σύμφωνα με σχετικές δηλώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα:

  • Επιπλέον, ειδική μέριμνα θα υπάρξει για τους υποψηφίους μαθητές των Πανελλαδικών που έχουν δηλώσει Σ.Ε.Φ.Α.Α., Στρατιωτικές σχολές και Σχολές Σωμάτων Ασφαλείας, ώστε στο αμέσως επόμενο στάδιο άρσης των περιορισμών και σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, να μπορούν να προπονηθούν επαρκώς για τα αγωνίσματα στα οποία θα εξεταστούν.
  • Ειδική μέριμνα θα υπάρξει για τους μαθητές-αθλητές. Για την κατά το δυνατόν ολοκλήρωση τουλάχιστον των πρωταθλημάτων Εφήβων και Νεανίδων όλων των Ομοσπονδιών, που τα αποτελέσματά τους συνυπολογίζονται στη μοριοδότηση όσων συμμετέχουν φέτος στις πανελλαδικές εξετάσεις.

πηγή: Γενική Γραμματεία Αθλητισμού

Σπύρος Χρ. Παπαχαρίσης,

Εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ82-Μηχανολόγων - Β' ειδικότητας ΠΕ70-Δασκάλων - (Με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό) Υπεύθυνος ΣΕΠ στη ΔΔΕ Φλώρινας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...